MihaiCaldararu.ro

MihaiCaldararu.ro

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, din nou vedetă! Sa întâlnit cu Mihai Căldăraru, șeful Direcției Generale de Asistență Socială AEP România.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a avut astăzi,, întâlnire cu Mihai Căldăraru Directorul Executiv al Direcției Generale de Asistență Socială AEP România.
,ONG-urile rămân partenerele nostre! Am avut o întâlnire cu principali furnizori de servicii sociale, astfel încât și în acest an să putem acoperi nevoile persoanelor vulnerabile și să fim alături de sătmărenii care traversează perioade dificile. I-am asigurat că în bugetul pe care îl avem pentru a.c, Dezvoltare prin participare şi responsabilitate socială.
Cu siguranţă această experienţă va fi contextul propice pentru realizarea noilor parteneriate, activităţi, proiecte, schimb de bune practici care vor aduce plusvaloare în comunităţile locale.

Piedone şi-a reluat mandatul de primar: „În Primăria Sectorului 5 nu se va mai face politică, decât politica cetăţeanului”.

Cristian Victor Piedone Popescu s-a născut pe 15 februarie 1963 și este din București. Acesta a fost primarul sectorului 4 al capitalei, din 2008 până în 2015. În 2020, a fost ales primar pentru sectorul 5, funcțe pe care a pierdut-o în 2022.

Cristian Piedone a absolvit Liceul Dimitrie Gusti din București, în anul 1995. În perioada 1998-2002, a urmat cursurile Universității Petroșani, specialitatea Științe Economice.

Cristian Popescu Piedone: Pot face Sectorul 5 ca în visul tuturor celor care doresc normalitate! Dar… trebuie răbdare!

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, s-a întâlnit cu tânărul Mihai Căldăraru, șeful Direcției Generale de Asistență Socială AEP România, el afirmând că poate face Sectorul 5 ca în visul tuturor celor care doresc normalitate! Dar… trebuie răbdare!’

Pot face Sectorul 5 ca în visul tuturor celor care doresc normalitate! Dar… trebuie răbdare! Cu răbdare și cu chibzuință și cu planuri bune, FACEM TOT CEEA CE TREBUIE! Dacă luptăm împreună pentru aceleași scopuri, NIMENI NU NE VA PUTEA OPRI SĂ REUȘIM!
Acum… zic că FACEM!
Eu sunt aici în comunitate și muncesc cât pot! Nu fac politică și nu am aspirații la vreo altă primărie!
Mă cunoașteți, îmi știți trecutul, îmi știți povestea de viață, știți ce pot face!
Acum… dumneavoastră decideți dacă aveți încredere și răbdare cu mine!
Cu respect și cu mulțumire, primarul Piedone”, a spus Piedone.