MihaiCaldararu.ro

MihaiCaldararu.ro

O masă caldă, sănătoasă şi gratuită pentru pentru copii instituționalizați din cadrul Centrului de Tip Familiar Sfântul Nicolae din București! La inițiativa tânărului Mihai Căldăraru Directorul Executiv al unui organizați non-profit. Cu sprijinul companiilor Spring Time și Toneli Holding. Copii au beneficiat de o masă caldă cu un meniu felul 1, felul 2 și felul 3.

Mihai Căldăraru Directorul Executiv al unui ONG a adus zâmbete pe chipurile copiilor oferindu-le o masă caldă cu sprijinul companiilor Spring Time și Toneli Holding. Un număr de 20 de copii beneficiari ai proiectului caritabil Dăruiește Un Pic de Soare Nu Totală Nepăsare au servit o masă caldă la una din restaurantele Spring Time și câte un pachet cu dulciuri de la societatea Toneli Holding prin reprezentantul său legal dl Florin Panfile Director Executiv.

Proiectul acesta Iacob Cătălina Georgiana ii place foarte mult, ideea de a putea ajuta pe cineva, ideea de voluntariat sper să prindă şi la nivel național, iar lumea să înţeleagă ce e voluntariatul, să ne sprijinim unii pe alţii şi să creştem ca şi comunitate. Vin aici pur şi simplu ca să dau o mână de ajutor.
Vreau să văd copii care mănâncă sănătos măcar din când în când, iar dacă putem contribui măcar cu atât, venind să gătim două ore pe săptămână, eu cred că tot este ceva”.

Acest proiect caritabil a luat naștere în urma unei discuții pe care am avut-o cu directorii companiilor Spring Time și Toneli Holding ne-am gândit în special la copii, noi fiind cea mai mare comunitate avem și copii cu probleme sociale”, a declarat Mihai Căldăraru organizatorul evenimentului Caritabil.

”Copiii sunt liniștiți, ascultători, cred că sunt încântați! A doua zi știu că au temele pregătite”.

Tânărul Mihai Căldăraru Directorul Executiv al unui ONG, mulțumește companiilor Spring Time și Toneli Holding pentru ajutorul acordat copiilor instituționalizați din cadrul Centrului de Tip Familiar Sfântul Nicolae din București.