MihaiCaldararu.ro

MihaiCaldararu.ro

Natalia Intotero Ministrul Familiei, sa întâlnit astăzi cu Mihai Căldăraru  Directorul Executiv al Direcției Generale de Asistență Socială AEP,  l-a felicitat pentru activitățile umanitare realizate la nivel național.

Mihai Căldăraru, omul mic cu suflet mare!

Mihai Căldăraru este un tânăr bucureștean care și-a învins destinul, fiindcă viața nu a fost deloc blândă cu el. Mai mult de jumătate din viață și-a petrecut-o în orfelinate, fiind abandonat de părinți imediat după naștere.

Chinurile prin care a trecut la orfelinat, bătăile și abuzurile sexuale i-au deteriorat starea de sănătate, dar aceste încercări l-au ambiționat pe Mihai Căldăraru să-și îndeplinească dorința arzătoare de a ajuta și de a aduce bucurie copiilor care au trecut prin aceleași suferințe, asemenea lui. Mihai Căldăraru a luptat zi de zi pentru a depăși toate provocările și pentru a mearge mai departe.

Mihai Căldăraru a urmat cursurile unei Școli de Arte și Meserii, apoi Școala Populară de Artă și un curs de inspector de resurse umane. Părăsind, în cele din urmă, orfelinatul a putut înțelege drama copiilor instituționalizați, așa că și-a dedicat timpul, energia și toate resursele interioare pentru ajutorarea acestora. Prima slujbă a fost aceea de ajutor într-un restaurant, la spălat de vase.

„Mihai Căldăraru este un om mic, dar cu un suflet mare”, spun cei care îl cunosc.