MihaiCaldararu.ro

MihaiCaldararu.ro

pachete copiilor defavorizaţi cu dulciuri de ziua 1 iunie

O zi plină de bucurie și emoții pentru copiii care trec prin momente dificile și care merită toată dragostea și susținerea noastră. În spiritul celebrării zilei de 1 iunie, pentru copiii din familii vulnerabile din Orașul Băile Govora, Orașul Drăgăşani pentru micuţii aflați în asistența maternală a fost organizat un program artistic plin de surprize și momente magice.

A fost o zi specială în compania unor copii speciali. Zona Parcului Central din Orașul Băile Govora s-a transformat pentru câteva ore în tărâmul copilăriei. S-au auzit numai glasuri vesele de copii, muzică, dans şi animaţie.

Evenimentul, intitulat „Ziua Copilului Emoțiilor și Râsetelor” a fost organizat de Asociația Cataleya/Yris, Primăria Orașului Băile Govora, Asociaţia Europeană Pentru Protecția Familiei, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului România, împreună cu sponsori dispuşi să ofere fericire pe chipul copiilor defavorizaţi, Revista Clik, Firmei Edcora, voluntarii Direcției Generale de Asistență socială și Protecția Copilului România, tânărul Enache Ștefan. Tuturor sponsorilor, donatorilor le mulțumim necondiționat pentru ajutorul acordat.