MihaiCaldararu.ro

MihaiCaldararu.ro

Un ghiozdan pentru un copil defavorizat

„Un ghiozdan pentru un copil defavorizat din mediile vulnerabile, demersul inițiat de Mihai Căldăraru Omul Faptelor Bune, cu câțiva ani în urmă, a pus bazele unei Campani Umanitare Dăruiește Un Pic de Soare Nu Totală Nepăsare. “Împreună aduc zâmbete. Mihai Căldăraru își propune și în acest an să ofere copiilor fără posibilități din mediile vulnerabile șansa să poată începe școala așa cum se cuvine.

Din datele strânse până în prezent de inițiatorul Campaniei Umanitare Dăruiește Un Pic de Soare Nu Totală Nepăsare aproximativ 200 de copii din localitățile sărace au nevoie de ajutor pentru a putea începe școala în condiții bune.

„Avem în jur de 200 de copii pe listă și nădăjduiesc că prin OAMENI buni vom duce la sfârșit această misiune. Bucuria copiilor este imensă și nemărginită, iar prin dăruirea unui ghiozdan echipat veți fi răspunsul rugăciunii unui copil care nu zâmbește prea des”, este mesajul tânărul Mihai Căldăraru, fost copil instituționalizat prin orfelinate.

tânărul cu suflet mare din județ care, din 2013, se străduiește să deseneze zâmbete pe chipurile celor mai puțin norocoși.

Inițiatorul Campaniei Umanitare Dăruiește Un Pic de Soare Nu Totală Nepăsare Mihai Căldăraru, demersul, ajuns acum la cea de-a treia ediție, și-au propus să strângă 500 de ghiozdane echipate cu tot ce trebuie pentru un început de an școlar, care vor ajunge la tot atâția copii din zonele defavorizate vulnerabile.

Modalitatea prin care oamenii de bine pot da o mână de ajutor este una simplă: la numărul de telefon 0739.377.777. Sau e-mail dgasromania.ro@gmail.com, cel care vrea să ajute își poate alege o categorie de vârstă pentru care vrea să ofere un ghiozdan echipat cu tot ce trebuie pentru începutul de an școlar. Ulterior, organizatorii contactează în privat persoanele care și-au exprimat dorința de a da o mână de ajutor, ghiozdanul echipat cu tot ce trebuie pentru un copil nevoiaș – băiat sau fată, de grădiniță, gimnaziu sau liceu – este pregătit și se găsește varianta cea mai potrivită pentru ca pachetul să ajungă la destinație.

Toți cei care trimit ghiozdane echipate copiilor nevoiași din mediile vulnerabile primesc fotografii cu zâmbetele desenate pe chipurile micuților mai puțin norocoși.