MihaiCaldararu.ro

MihaiCaldararu.ro

Mihai Căldăraru Omul Faptelor Bune! A distribuit 60 pachete cu dulciuri copiilor instituționalizați din cadrul Centrului de Plasament Ciresarii 2 din Capitală!

Mihai Căldăraru Omul Faptelor Bune cu sprijinul domnului Horia Vlădescu Administratorul societăți comerciale SCAN MED SRL din București. Au împărțit daruri pentru copii instituționalizați din cadrul Centrului de Plasament Ciresarii 2.

Ce poate fi mai frumos decât zâmbetul unui copil? Un copil fericit cu adevărat! 💙 Hai să ajutăm copiii vulnerabili care nu mai au familia alături, acum, în prag de sărbători. Sprijinul tău în produse dulciuri și jucării oricât de mic ar fi, îmbogățește viața copiilor vulnerabili. Ei au nevoie de tine, au nevoie de oameni buni care să le fie alături. Împreună, putem oferi stabilitate copiilor și tinerilor care nu mai au părinții aproape sau riscă să rămână fără sprijinul și îmbrățișările lor. Donează, acum alimente, dulciuri, pampers si produse igienico-sanitare, lunar contribuie și tu! Viața unui copil vulnerabil va fi mai bună. Îți mulțumesc din suflet.
Mihai Căldăraru
Creștin ortodox