MihaiCaldararu.ro

MihaiCaldararu.ro

Mihai Căldăraru, Directorul Executiv al Asociației Europene Pentru Protecția Familiei a avut o întâlnire cu domnul Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța în vederea realizării unei tabere pentru 35 de copii defavorizați!

Mihai Căldăraru, Directorul Executiv al Asociației Europene Pentru Protecția Familiei a avut o întâlnire cu domnul Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța, în vederea realizării unei tabere pentru 35 de copii defavorizați din Drăgășani (Vâlcea) și din Județul Iași.

Tabăra de vară pentru copii proveniți din medii vulnerabile, face parte din cadrul campaniei umanitare „DIN SUFLET PENTRU COPIII DEFAVORIZAȚI „.

Tabăra va avea loc în perioada 25.august – 31 august, beneficiarii vor fi 35 copii proveniți din medii vulnerabile , care nu au văzut niciodată marea.

Totodată, tabăra de vară este o oportunitate pentru copii de a-și dezvolta anumite abilități, dar și pentru a socializa, pentru a lega noi prietenii, coordonați de profesori- psihologi voluntari. Acest eveniment social reprezentă și o modalitate pentru a crea un mediu favorabil între zonele rurale și urbane, unde copiii și tinerii își pot dezvolta talentele și își pot îmbunătăți sănătatea.

Asociația Europeană Pentru Protecția Familiei.
Este condusă de: Alberto Gruia Daniel Președinte
Gruia Cristian Vicepreședinte
Mihai Căldăraru Director Executiv.
Telefon. 0739.377.777.