MihaiCaldararu.ro

MihaiCaldararu.ro

În data data de 25 mai, Mihai Căldăraru a împărţit cadouri copiilor și bătrânilor nevoiași!

Un număr de 20 bătrâni și 30 de copii de la Școala Gimnazială din Comuna Cernica s-au bucurat de cadourile și tortul primite cu ocazia zilei de naştere a lui Mihai Căldăraru, care a împlinit 37 de ani.

Tânărul jurnalist Mihai Căldăraru în calitate de Director Executiv al Asociației Europene Pentru Protecția Familiei, mulțumește Cofetărie Armand, domnului
Vasile Bleotu, doamnei Anca Daniela Boagiu, doamnei Doina Ravici, doamnei Maria Grapini, ziarul Ziua News, revistaclick.ro, domnului Docan Gruia, tânărului Muti George Laurențiu tuturor voluntarilor ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială și Protecția Copilului România.
Asemenea lui Mihai, voluntarii alături de care acesta îşi desfăşoară sunt foşti copii instituţionalizaţi, care astăzi sunt adulţi în toată firea si au decis să vină în sprijinul celor mai puţin norocoşi. Voluntarii au fost instituţionalizaţi în diverse centre: Centrul de plasament Sfântul Spiridon. Centrul de plasament Casa Speranţei, Centul de plasament Sântul Nicolae şi Şcoala speciala numărul 6 din capitala ţării. Mihai ne-a declarat că acţiunile umanitare ale sale şi echipei vor continua: „Trebuie să facem mereu astfel de gesturi frumoase pentru semeni”, a spus tânărul jurnalist. Cei care doresc să ofere ajutor în campaniile pe care acesta le face, pot lua legătura cu Mihai la numărul de telefon. 0739.377.777.