MihaiCaldararu.ro

MihaiCaldararu.ro

Recent, europarlamentarul Maria Grapini l-a primit la sediul Parlamentului European pe şeful Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din cadrul Asociaţiei Europene, Mihai Căldăraru, pentru a discuta despre Campania Umanitară „Dăruieşte Un Pic de Soare, Nu Totală Nepăsare!” privind realizarea unei tabere pentru copii defavorizaţi şi instituţionalizaţi. Ca în fiecare an, în perioada de vară, Direcţia Generală de Asistenţă Socială, din cadrul AE, pregăteşte
surprize plăcute celor defavorizaţi de soartă. În acest scop, se derulează, în prezent, o campanie de strângere de fonduri, menită să-i ajute pe copii din mediile sociale sărace, pentru a ajunge într-o tabără de vară ce se va desfăşura în staţiunea Eforie Sud din Constanţa. Cu această ocazie, Mihai Căldăraru, a declarat că sunt necesare pregătiri minuţioase, deoarece aici este vorba de aproximativ 100 de copii şi totul trebuie organizat cu mare atenţie şi multă seriozitate.
Pentru a-şi atinge scopul organizării acestei tabere devenită tradiţie, toată conducerea asociaţiei este implicată în strângerea de fonduri, şi îi roagă pe toţi cei care vor să ajute, să îi contacteze pentru eventualele sponsorizări ce pot duce la buna desfăşurare a acestei iniţiative lăudabile. Persoanele care vor să ajute la această campanie, pot contacta Direcţia Generală de Asistenţă Socială, din cadrul Asociaţiei Europene, la numărul de telefon: 0739.377.777.